TheLordOfTheMetin2
New member
Site: www.thelordofthemetin2.com
Tanıtım: www.thelordofthemetin2.com/tanıtım
Zevk alarak oynayıp oyunun ileri gidişatını siz oyuncuların önerileri doğrultusunda kararlar alınıp birlikte büyüyeceğimiz oyunumuz hizmetinizdedir.
TheLordOfTheMetin2 Metin2 nin en güzel zamanları 2008-2010 yıllarının sadeliğinden şaşmadan ufak dokunuşlar ve mantıklı dizilimler üzerine yeniden düzenlenmiştir.
-Saygısızlık ve Küfüre asla tolerans gösterilmeyecektir.
Genel Özellikler :
-Oyun başlangıç 1 Level olup son seviye 105 Level olup bir emek serverdır.
-Efsunlar Tr’deki gibidir.
-Oyunda 5 karakter mevcuttur.
-Şebnemler + Basılabilir ve giyilebilir şekilde kostüm itemlerine eklenmiştir.
-Silah ve Zırhların değerleri değiştirilip 2 adet dönüşümden 4 adet dönüşüme çevirilerek Tüm 65 Level İtem ve Zırhlar 4 kere dönüşebilir hale gelmiştir.
-Pazar olarak normal Pazar ve Çevrimiçi Pazar kullanılabilmektedir. Pazar açabilmek için envanter yanında hızlı menüde Paket sembolü bulunur.
-Maksimum Yang Mikatarı 999T 999M 999K 999Yang olarak ayarlanmıştır.
-Oyunumuz Emek Server olduğu için başlangıçta yardımcı ekipmanlar dışında giyilebilir itemlerden sadece 1 seviye silah zırh kalkan kask ve takıların +6’ları verilir. Bu itemler dışında hiçbir item npcden temin edilemez.
-Tr’deki tüm + basma itemleri kaldırılıp + basma itemi olarak metin taşları ve bosslardan temin edilen Su Taşı ve her bosstan ayrı ayrı temin edilebilecek Boss kalpleri kullanılmaktadır.
-Tüm Nesne İtemleri bosslar ve metinlere eklenmiştir.
-Ek Envanter sistemi mevcuttur.
-At başlanıçta zırhlı olarak verilir. 21 ve 30 seviyede kullanılan binekleri kullanabilmek için At madalyonu düşürülerek üzerine sağ tıklayarak at seviyesi arttırılması gereklidir.
-Herşey titizlik ve oranlar dahilinde düzenlenmiştir. Düzenleme ve sistem eklemeleri devam edecektir.
-Kullanılan Haritalar:
--1.ve 2.Köyler
--Kolay-Orta-Zor Maymun Zindanları
--Sohan Dağı
--Seungryong Vadisi
--Yongbi Çölü
--Doyyumhwan
--Örümcek Zindanı(1.-2.-3. Katları)
--Hwang Tapınağı
--Devler Diyarı
--Yılan Vadisi
--Hayalet Orman
--Kızıl Orman
-Sürgün Mağarası(1.-2.-Boss Katları)
--Ejderha Ateşi Burnu
--Nefrit Körfezi
--Yıldırım Dağları
--Gautama Uçurumu
--Şeytan Kulesi
--Şeytan Katakombu
Tanıtım: www.thelordofthemetin2.com/tanıtım
Zevk alarak oynayıp oyunun ileri gidişatını siz oyuncuların önerileri doğrultusunda kararlar alınıp birlikte büyüyeceğimiz oyunumuz hizmetinizdedir.
TheLordOfTheMetin2 Metin2 nin en güzel zamanları 2008-2010 yıllarının sadeliğinden şaşmadan ufak dokunuşlar ve mantıklı dizilimler üzerine yeniden düzenlenmiştir.
-Saygısızlık ve Küfüre asla tolerans gösterilmeyecektir.
Genel Özellikler :
-Oyun başlangıç 1 Level olup son seviye 105 Level olup bir emek serverdır.
-Efsunlar Tr’deki gibidir.
-Oyunda 5 karakter mevcuttur.
-Şebnemler + Basılabilir ve giyilebilir şekilde kostüm itemlerine eklenmiştir.
-Silah ve Zırhların değerleri değiştirilip 2 adet dönüşümden 4 adet dönüşüme çevirilerek Tüm 65 Level İtem ve Zırhlar 4 kere dönüşebilir hale gelmiştir.
-Pazar olarak normal Pazar ve Çevrimiçi Pazar kullanılabilmektedir. Pazar açabilmek için envanter yanında hızlı menüde Paket sembolü bulunur.
-Maksimum Yang Mikatarı 999T 999M 999K 999Yang olarak ayarlanmıştır.
-Oyunumuz Emek Server olduğu için başlangıçta yardımcı ekipmanlar dışında giyilebilir itemlerden sadece 1 seviye silah zırh kalkan kask ve takıların +6’ları verilir. Bu itemler dışında hiçbir item npcden temin edilemez.
-Tr’deki tüm + basma itemleri kaldırılıp + basma itemi olarak metin taşları ve bosslardan temin edilen Su Taşı ve her bosstan ayrı ayrı temin edilebilecek Boss kalpleri kullanılmaktadır.
-Tüm Nesne İtemleri bosslar ve metinlere eklenmiştir.
-Ek Envanter sistemi mevcuttur.
-At başlanıçta zırhlı olarak verilir. 21 ve 30 seviyede kullanılan binekleri kullanabilmek için At madalyonu düşürülerek üzerine sağ tıklayarak at seviyesi arttırılması gereklidir.
-Herşey titizlik ve oranlar dahilinde düzenlenmiştir. Düzenleme ve sistem eklemeleri devam edecektir.
-Kullanılan Haritalar:
--1.ve 2.Köyler
--Kolay-Orta-Zor Maymun Zindanları
--Sohan Dağı
--Seungryong Vadisi
--Yongbi Çölü
--Doyyumhwan
--Örümcek Zindanı(1.-2.-3. Katları)
--Hwang Tapınağı
--Devler Diyarı
--Yılan Vadisi
--Hayalet Orman